11/21/2014

KEUKENFAIL + VERRASSING!Ik heb een schurft hekel aan koken. En bakken. Sinds ik dit seizoen 'Heel Holland Bakt' heb gekeken krijg ik wel energie om het eens uit te proberen, maar ik blijf het vervelend vinden. Ik heb er het geduld niet voor en ik vind het vreselijk om iets te bedenken.

Begrijp me niet verkeerd, ik kan het wel. Ik ben geen meesterbakker of chef, absoluut niet, maar ik weet hoe ik mijn eten moet klaarmaken. Het is gewoon niet zo mijn ding.. 

Toch wil ik laten zien dat ik wel mijn best doe om het leuk te vinden. Daarom is hier voor jullie de allereerste aflevering van...

KOKEN MET NEWBIES!

En daarbij open ik dus ook mijn YouTube kanaal! Ik heb er even over na moeten denken. Hoe gek het ook klinkt vanuit mijn mond, praten voor een camera gaat me nog niet zo goed af. Toch vind ik het ontzettend leuk om filmpjes te maken (mede door school) en lijkt het mij een leuke uitdaging. 

'Koken met Newbies' is dus een van de mini series die ik op mijn kanaal zal uitvoeren. Ik hoop dat jullie het enigszins een toevoeging vinden voor mijn blog. Zo niet, dan toch. 

In deze eerste aflevering ga ik niet koken, maar bakken. Een aarbeien-yoghurttaart nog wel. Ik wilde niet met iets makkelijks beginnen, een appeltaart heb ik wel eens gemaakt.
Conclusie? Misschien moest ik toch met die appeltaart beginnen... 

Enjoy!3 opmerkingen:

  1. Dat heb je dus niet van je moeder, jammer hoor. Daan, je kunt je nog bedenken :p ( maar ze is wel heel lief, vergeet dat niet ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, ha, hilarisch, graziela. Meer van dat soort filmpjes voor mijn dagelijkse portie lachmomentjes

    BeantwoordenVerwijderen