6/26/2016

BARCELONA DAG 6
Holaa! Daar zijn we weer. Gisteren hebben we even wat ritjes gemaakt met de auto. We reden een berg op naar de Spaanse versie van de Sacre Coeur. Prachtig ding al zeg ik het zelf. Tot onze verbazing stond daar ook een themapark waar een achtbaan door de bergen ging! Helaas vonden we €28,- voor een kaartje toch een beetje te gortig..

Daarna reden we helemaal naar de andere kant van Barcelona, naar de andere berg Montjuïc. Hier zijn we van de week ook al eventjes geweest, maar dit was een iets hoger gedeelte. Hier hebben we een stukje door het park gelopen richting het kasteel. Bij het kasteel aangekomen hadden eigenlijk niet zo'n behoefte om naar binnen te gaan, aangezien er in kastelen/forten niet zoveel te zien is binnen. De buitenkant zag er indrukwekkend uit though.

Laat in de middag reden we terug naar ons appartement en hebben zo snel mogelijk onze zwemkleding uit onze koffers getrokken. Het is nog steeds erg warm hier en als je ook maar een beetje actief bent geweest is dat te merken aan je lichaamsgeur.
Kort samengevat, het was dus weer een prima dagje..


Wat heb jij vandaag gedaan? Geen opmerkingen:

Een reactie posten