3/12/2015

OOTD + HAPPY NEW HAIR CUT


Ja hoor. De kogel is door de kerk, de knoop is doorgehakt en mijn haar is eraf. Ik zorg er eigenlijk heel slecht voor. Een keer in het half jaar bedenk ik dat de dode puntjes misschien een keer begraven moeten worden. Dat gebeurt dan ook, maar in grote getalen.

En wat is nou een beter moment dan het soort-van begin van de lente. De afgelopen dagen is het, op een enkele plensbui na, prachtig weer geweest en kon men alleen maar denken aan alcoholische versnaperingen op terrasjes in de zon. Ik dacht alleen maar aan kappers en haarstijlen. Een nieuw seizoen met een fris koppie.

Ik had een visie, maar die is een beetje de andere kant op gaan wandelen. Blijkbaar heeft mevrouw de kapper op de kappersschool nooit geleerd wat het verschil is tussen een lok en een pony en zie ik er nu uit zoals 9 jaar geleden. Toen ik 12 was en net de kapper had ontdekt.
Gelukkig bestaan er mensen die me nog steeds graag naar mij kijken ondanks coupe ‘ontploft’. Geeft niet, haar groeit aan. Het duurt alleen even.


Ook zijn er manieren om een beetje van het haar af te leiden. Het welbekende knotje op mijn hoofd maakt mij altijd intens gelukkig (en je ziet dat rare kleine paardding niet op mijn hoofd). En natuurlijk, een look met confidence. 


Maak kennis met 'Mijn witte jas'. Als ik het over mijn witte jas heb weet iedereen gelijk welke ik bedoel (dit is niet de enige witte jas die ik heb..). Die ene spierwitte jas waarbij iedereen gelijk moet melden dat hij niet lang zo wit gaat blijven. Weet ik, kan me niet schelen. Ik voel mij enorm fancy in deze jas. 
Ik ben geen fan van print op print op print op print. Doe normaal man. Mij te chaotisch. Maar met print op zich is niks mis. Als ik behoefte heb aan een printje in mijn leven zorg ik er wel altijd voor dat de rest ietsjes minder ADHD veroorzaakt. 
Aan te veel prints doe ik misschien niet, maar qua accesoires, nagellak en andere extra meuk ben ik juist altijd lekker chaotisch. Als ik behoefte heb aan zebra sokken die boven mijn witte sneakers vandaan komen, dan doe ik dat. Als ik een bruine uil wil combineren met een elegante gouden ring, dan doe ik dat. Als ik roze nagellak op wil doen terwijl er verder geen roze is te vinden in mijn outfit, dan doe ik dat. Zouden meer mensen moeten doen. 

Ring uil - gekregen
Gouden ring - gekregen
(ik ben een H&M kindje) Deze zonnebril maakt mij blij. Niet om het feit dat ik hem eindelijk kon dragen, maar ook omdat ik nooit zo'n model zou hebben uitgekozen. Ik zag hem liggen toen ik op de huishoudbeurs was, vond het eigenlijk maar een raar ding en besloot daarna dat ik wel weer wat raars in mijn leven mocht hebben. 

Zonnebril - Huishoudbeurs (geen flauw idee welke winkel)

Dit is mijn go-to bag. Hij ziet er niet groot uit, maar boy wat past er veel in. Het is de bedoeling dat hij op een chanel boybag lijkt (wat hij natuurlijk ook wel een beetje doet). Dit model heeft dan een gevlochten voorkant i.p.v. het quilt effect. Hij is echt mega stevig en ik heb hem nog niet gesloopt. Kunnen niet al mijn tassen zeggen na een lange periode.. 


Kappers verpesten wel eens vaker wat. But hey, hair grows. Ik moet gewoon nog even zoeken wat ik er allemaal mee kan doen en een gezichtsuitdrukking vinden die doet alsof ik het leuk vind. No probs, ik ben een fantastische bedrieger. 

2 opmerkingen: