4/11/2016

'WEEKENDJE' LONDEN!


Een plek waar veel van jullie waarschijnlijk al een keer zijn geweest. Een typische stedentripstad. Een stad die bovenaan staat bij google als je ‘weekendje weg’ in typt. Ik bevond mij afgelopen week in Londen.

Ik was er nog nooit geweest. Drie jaar geleden gaf ik Daan voor kerst een weekendje weg cadeau. Drie jaar later was het cadeau nog steeds een tegoedbon. Aangezien wij op het moment allebei een tussenjaartje hebben van school leek het een goed plan om die bon dit jaar ergens in te wisselen. Ik was nog nooit in Londen geweest, Daan wel, maar hij wilde er zeker nog wel een keer heen. Na wat gedoe en gepuzzel was het vorige week eindelijk zo ver. Wij stapten op het vliegtuig richting Londen. Het werd uiteindelijk een nogal uit de hand gelopen weekend, aangezien wij daar uiteindelijk van dinsdag tot en met vrijdag zaten.

Maar wat was het leuk. Ik zal geen uitgebreid verslag geven van wat er allemaal te zien is in Londen, want ik neem aan dat de meeste van jullie dat inmiddels wel weten. Zelfs als je er nog nooit bent geweest is dat denk ik wel duidelijk. Daarom een kort verslag van wat ik zag, deed en fotografeerde in Londen. 

 

                                                       
 


Ben jij wel eens in Londen geweest?3 opmerkingen:

 1. Leuke post. Ik ben er nog nooit geweest. Maar denk met mijn engels en mijn vliegangst dat ik er niet (sea dog)zal komen. Maar door alle verhalen te horen van anderen denk ik dat ik er toch ben maar dan op nederlandse bodem haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HAHAHAHAHAH SEA DOG. Het blijft zo grappig.. :P

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen