3/24/2014

BORREL DE BORREL


Ik ben een maand geleden gepromoveerd op mijn werk. Dat betekent dat ik vanaf nu een hesje met teamleider mag gaan dragen. Dat klopt, ik ben gepromoveerd tot teamleider bij de Albert Heijn. Dat klinkt heel lullig voor iemand van 20, maar ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb een baan, met een vast contract, en mijn salaris wordt binnenkort verdubbeld. Joe.

Maar goed, dit houdt dus ook in dat ik ook aanwezig moet zijn in vergaderingen. Zo stond de eerste gisteren gepland. We zouden vergaderen in de kantine en aansluitend nog ergens gaan borrelen. Maar wat moet je aan als je met je collega’s gaan borrelen? Juistem.

Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat voor werk je doet. Heb je een baan met allemaal rijke bobo collega’s? Dan is een minirokje misschien niet zo’n geweldig idee.
Maar werk je bij de Albert Heijn, dan is natuurlijk een net mantelpakje geen goed idee. Dan moet je een beetje gaan analyseren. Waar werk ik? Met wat voor mensen werk ik? Hoe zien deze mensen mij altijd? Ik ben een voorstander van casual kleding en was dus ook heel blij met de uitkomst van mijn analyse. Ik werk bij de Albert Heijn. Daar werken we altijd in spijkerbroeken met sportschoenen en een ranzig Appie hesje. Mijn collega’s zijn allemaal net iets ouder dan ik, begin 20. Ze houden allemaal wel van een biertje.
Casual it is! Heb je nou ook problemen met het vinden van een outfit? Ga even deze vragen langs en je kunt regelrecht naar je kast lopen.
Hier heb ik een outfit uitgekozen voor een random en casual werkborrel. Ik had uiteindelijk iets anders aan, puur omdat ik te lui was om me aan te kleden..
Blazer - Vintage Hennes collection
T-shirt - H&M basic
Broek - OVS
Schoenen - Pimkie
Sjaal - Zwarte markt Beverwijk
Zonnebril - Pimkie
Clutch - zelf gemaakt
2 opmerkingen:

  1. Whahaha, geweldig outfit!!!
    Zal mijn dochter eens vragen of dit inderdaad in de AH dresscode past.
    Maar 1 ding is zeker, met je loonsverhoging kun je nu wel hele broeken kopen (proest)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, dat zat ik ook al te denken, maar dat zal wel typisch zijn voor mensen die iets meer dan iets ouder dan jij zijn ;-) Ik vind overigens je schoenen heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen