5/09/2015

MY LIFE IN 20 QUESTIONS TAG


Ik was vroeger dol op vriendenboekjes invullen. Op een gegeven moment gebruikte ik ze niet meer om uit te delen, maar om gewoon zelf elke pagina weer in te vullen. Ik deed dat elk jaar om te kijken of er iets in mijn interesses was veranderd. Niet alleen vriendenboekjes. Als ik een nieuwe agenda kocht moest ook gelijk de contactgegevenspagina ingevuld worden, en mooi niet dat ik iemands verjaardag vergat want die werden ook gelijk allemaal over genomen.

Daarom was ik heel erg blij dat ik deze TAG tegenkwam bij VersusA. Het is een hele simpele TAG, met hele simpele ‘vriendenboekjesvragen’. Gewoon leuk om een keer tussendoor te gooien.

1. Favoriete kleur?
Rood. Omdat dit op de basisschool is ontstaan. Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel dingen in het rood. Ook ben ik tegenwoordig dol op alles wit.

2. Favoriet getal?
22. Ik ben jarig op 22 januari.

3. Favoriete droombaan?
Hmm. Ik weet het eigenlijk niet zo goed. De laatste tijd denk ik vaak na over wat ik doe als ik ooit (lees: OOIT) mijn diploma journalistiek haal. Mijn droombaan is voornamelijk een waar ik succesvol in ben. Iets waarvan ik het idee heb dat ik het ook daadwerkelijk goed doe.
Daarnaast heb ik nog onrealistische droombanen als musicalster, huge ass blogger of hoofdredacteur bij de VOGUE. Maar dat talent heb ik helaas niet.

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf? 
Het liefst blijf ik in Haarlem wonen. Tegenwoordig wil iedereen in Amsterdam wonen, maar dat is me net iets te groot. Haarlem is ook groot, maar niet té. Ik voel me hier fijn.

5. Favoriete manier om te reizen?
Bij mijn vriend in de auto. Ik klaag al maanden dat ik eindelijk een keer een roadtrip wil doen. Zelf rijd ik niet.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Een heleboel dingen, maar voornamelijk vrij weinig. Ik ben dol op schrijven voor mijn blog, winkelen en drankjes doen in de stad, maar vaak ben ik gewoon te lui om op te staan en ga ik in mijn bed series kijken en eten.

7. Favoriete kledingwinkel?
De meeste kleding uit mijn kast is van de H&M. Ook omdat het lekker ‘bereikbaar’ is. Pull&Bear vind ik ook een hele leuke winkel.

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Nou, eigenlijk Queen. Maar dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk meer. Ik heb al de eer gehad om het concert van Beyoncé bij te wonen, dus die mag ik niet meer kiezen. Dan ga ik uiteindelijk toch voor Britney Spears. Fan sinds geen idee wanneer. Ik kan alles nog steeds meezingen, dus kom maar op met die wereldtour.

9. Favoriete thee?
Ik vind thee jakkie. Ben een echte koffiedrinker. Voor de andere koffiedrinkers onder ons, tip: caramel cappuccino bij de broodzaak op het station. Ik drink ‘m al twee jaar denk ik en hij blijft verrukkelijk. Ook goedkoper dan Starbucks ;)

10. Verzamel je iets?
Ik verzamelde meerdere dingen, maar dat vergeet ik op een gegeven moment gewoon. Op dit moment zijn het buitenlandse Vogue’s en ik ben al aardig op weg.

11. Ik kan niet slapen zonder…
Hmm.. Ik heb niet zozeer iets in mijn bed liggen wat er moet zijn voordat ik ga slapen. Ik slaap wel altijd met de deken tussen mijn benen, dus misschien dat?

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Een huis kopen in het centrum van Haarlem. Als ik niets te doen heb (althans, wel iets, maar vooral niet wat ik moet doen) ga ik appartementen kijken op internet. Ik kom de mooiste dingen tegen, maar die zijn natuurlijk veel te duur. Gewoon, om een doel te stellen voor over ongeveer.. hmm.. 100 jaar?

13. Favoriete make-upmerk?
Ik ben nog niet zo actief in het make-up verzamelen, maar wil de meeste dingen hebben van Rimmel en Kiko.

14. Favoriete lekkernij?
Te veel. Ham-kaas chips, kinderchocola en Ben&Jerry’s cookie dough zijn de dingen die ik te vaak eet.

15. Favoriete seizoen?
Lente. Ik ben een jankie. Te koud is te koud, en te heet is te heet.

16. Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht. Ik ben bang dat er anders zomaar iemand binnen komt lopen. Mocht dat gebeuren, dan hoor ik in ieder geval eerst de deur kraken. First World Problems.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik dol ben op schrijven en op deze manier mijn creativiteit kwijt kan. Ook wilde ik het graag delen om te kijken wat de rest van de wereld ervan vindt. Ik heb namelijk ook genoeg verhaaltjes geschreven op papiertjes die nu nog steeds ergens in mijn kamer liggen.

18. Heb je een abonnement(en) op een tijdschrift(en)?
Si. Ik heb een abonnement op de Nederlandse Vogue.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Sex and The City kijken en chips eten.

20. Favoriete parfum?
Intimately van David Beckham. Ik heb die ooit gekregen van een vriendje op de middelbare school en heb eigenlijk bijna nooit meer iets anders gekocht. 

Ben je ook dol op 'vriendenboekjesvragen'? En heb je ook een blog? Neem de TAG gerust over!


2 opmerkingen:

  1. Ik woon nu in Amstelveen, maar als we wat willen kopen... zal dat denk ik in Haarlem zijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind deze tag altijd super leuk om te lezen en in me hoofd vul ik de vragen in ;)
    En ja ik heb ook een blog: http://www.beauty-en-gezondheid.nl/

    BeantwoordenVerwijderen